Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Είχαν τον 12ο παίκτη


Κάποιες ομάδες επιλέγουν να παίζουν ποδόσφαιρο και κάποιες να κερδίζουν με την... διαιτησία.

Την ήττα γνώρισε η ομάδας μας από την Σπίθα για την 7η Αγωνιστική.  Ενώ η ομάδας μας προηγήθηκε 2 φορές με φοβερά γκολ του Αγριανίτη και του Νικολακάκη, δυο φορές ισοφαριστήκαμε και στο τέλος βρεθήκαμε να φάμε και το 3ο γκολ.

Η ομάδα μας ήταν σαφώς καλύτερη από την Σπίθα και το σκορ είναι εντελώς πλασματικό. Κάποια λαθάκια δικά μας αλλά και ένας απαράδεκτος διαιτητής είχαν ως αποτέλεσμα την ήττα με 3-2.

Στο πρώτο ημίχρονο ο τραγικός διαιτητής δε μας έδωσε πέναλτι το οποίο το έβλεπε και... τυφλός, το 1ο γκολ της ισοφάρισης της Σπίθας είναι πεντακάθαρο οφσάιντ και στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού έδωσε πέναλτι που δύσκολα θα έδινε άλλος διαιτητής.... Στο τέλος βέβαια ολοκληρώθηκε η "παράσταση" του διαιτητή δείχνοντας κόκκινη κάρτα σε παίκτη μας για άγνωστο λόγο και ενώ είχε λήξει ο αγώνας...

Δυστυχώς σε κάποιους δεν αρέσει που ο Αστέρας φέτος πρωταγωνιστεί και κάνει τη διαφορά. Κάποιοι έχουν κηρύξει πόλεμο απέναντί μας.. Εμείς δεν μασάμε. Στο τέλος θέλουν δε θέλουν θα είμαστε εμείς που όχι απλά θα πάρουμε την άνοδο αλλά θα πάρουμε το πρωτάθλημα.

Συγκλονιστικός και ο κόσμος που για ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι μας ακολούθησε. Τους ευχαριστούμε όλους θερμά. 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ. ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΤΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου