Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Μόνοι μας και όλοι τους....!!!!

     Για την 5η αγωνιστική της Γ Πειραιά η ομάδα μας σήμερα έπαιζε στη Νίκαια απέναντι στην ΑΝΩ Νεάπολης. Με νίκη θα ήμασταν μόνοι πρώτοι στη κορυφή του πρωταθλήματος.

Όλα ξεκίνησαν ιδανικά για την ομάδας μας καθώς νωρίς νωρίς προηγηθήκαμε με απευθείας χτύπημα φάουλ του Νικολακάκου. Και καθώς όπως όλα έδειχναν θα τελείωνε ήρεμα το 1ο ημίχρονο ήρθε ξαφνικά ο επόπτης για να κάνει το ματς ροντέο.

Σε μια ανύποπτη φάση στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου σε ένα λάθος σφύριγμα του βοηθού διαιτητή ο Αμανατίδης του είπε ότι είναι άσχετος... Ο βοηθός πήγε στον ρέφερι και του είπε ότι ο Αμανατίδης τον αποκάλεσε... μπουρδέλο και έτσι ο διαιτητής τον απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα. Και αμέσως έληξε το ημίχρονο.

Και εκεί έγινε το πιο απίθανο. Οι διαιτητές δεν βγήκαν ποτέ για το δεύτερο ημίχρονο και... κάλεσαν την Αστυνομία για άγνωστους λόγους. Ύστερα από αναμονή 45 λεπτών μας ανακοίνωσαν ότι ο αγώνας διακόπτεται οριστικά δίχως λόγο και αφορμή.

Όλα αυτά δείχνουν ότι πολεμάνε την ομάδα μας επειδή έχει κάνει μια εξαιρετική αρχή στο πρωτάθλημα και δείχνει έτοιμη για την άνοδο. 

Εμείς το μόνο που έχουμε να τους πούμε είναι ότι, ότι και αν κάνουν ο Αστέρας δε πεθαίνει. Ότι και να κάνουν θα μας βρουν μπροστά τους

Όσον αφορά τα γεγονότα εμείς θα απαντήσουμε με κάθε νόμιμο και θεμιτό τρόπο.

Υ.Γ. Να σημειώσουμε ότι η κάμερα του αγώνα έχει καταγράψει το σκηνικό με τον Αμανατίδη και τον Βοηθό διαιτητή......!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου